Ugani 5 – Kviz Slovenija APK

Ugani 5 – Kviz Slovenija APK

Informations sur l'application of Ugani 5 – Kviz Slovenija APK

Nom de l'application Ugani 5 - Kviz Slovenija
Nom du paquet zebi24.ugani_5
Version actuelle 1.28
Rating ( 2697 )
Taille 39.9 MB
Nécessite Android Android 4.0.3+
Mise à jour 2018-10-10
Installe 100,000+
Catégorie Games, Trivia
Développeur

Tags: , , , ,

Description de Ugani 5 – Kviz Slovenija APK

Ugani 5 je nov kviz v slovenskem jeziku, v katerem je treba ugotoviti pet najpogostejših odgovorov na zastavljeno vprašanje, glede na odgovore 100 ljudi. Kaj vam najprej pade na pamet ob vprašanjih, kot so: “Stvari, ki jih ne bi v nobenem primeru posodili?”, “Kaj se zgodi samo enkrat na leto?” ali “Plačljive stvari, ki so bile včasih zastonj?”.

Aplikacija vsebuje 460 zanimivih stopenj, z raznolikimi vprašanji v tekstovni in slikovni obliki. Nove stopnje se bodo dodajale redno, tako da nikoli ne bo dolgčas!

Igra vas bo spodbudila k inovativnemu razmišljanju pri iskanju odgovorov na preprosta vprašanja. Morali boste biti iznajdljivi, pomisliti širše. Vendar pa brez skrbi, če se vam pri kateri stopnji zatakne, na voljo so namigi, ki vam bodo pomagali do zmage!

Kviz bo še bolje igrati skupaj s prijatelji ali družino!

Ure in ure zabave so zagotovljene!

Vsa vprašanja in predloge bomo z veseljem sprejeli na naslovu: zebi24games@gmail.com
Ugani 5 is a new quiz in the Slovene language, in which it is necessary to determine the five most common answers to the question asked, according to the answers of 100 people. What comes to your mind first on issues such as: “Things you would not lend in any way?”, “What happens once a year?” or “Payable things that were sometimes free?”.
 
The application contains 460 interesting levels, with a variety of questions in text and image formats. New rates will be added regularly, so it will never be bored!

The game will encourage you to innovate in finding answers to simple questions. You’ll have to be resourceful, think broader. However, without worrying about the degree to which you get stuck, there are tips to help you win!

Quiz will be even better to play with friends or family!

Hours and hours of fun are guaranteed!

All questions and suggestions will be welcomed at: zebi24games@gmail.com
– 10 novih stopenj! (450-460)
– odpravljena napaka pri shranjevanju napredka
POZOR: pri nalaganju napredka preverite datum shranjene igre, da si ne zbrišete novega napredka!